Шуменски университет "Епископ Константин Преславски"

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 18 резултата.

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 64.024.3
ЦБ 76057
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Пътят към успешното заведение
(2020)
Мадлен Кънева
ЧТ/64.024.3/Т 64
Каталог "Книги" | Книги | Библиотека на ДИКПО
Ресторантьорски мениджмънт
(2013)
Димчо Тодоров Тодоров
ЦБ 69867
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Ресторантьорски мениджмънт
(2013)
Димчо Тодоров Тодоров
ЧеП/64.024.3/Т 64
Каталог "Книги" | Книги | Педагогическа и чуждоезикова библиотека
Ресторантьорство
(2010)
Димчо Тодоров
ЦБ 69012
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Ресторантьорство
(2010)
Димчо Тодоров Тодоров
ЧТ/64.024.3/Р 58
Каталог "Книги" | Книги | Библиотека на ДИКПО
Ресторантьорство и хотелиерство
(2007)
Манол Рибов; Мария Станкова
ЦБ 64740
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Управление и развитие на ресторанта
(2007)
Я. Е. Новолоцкая
ЦБ 62029
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
The Invention of the Restaurant
Paris and Modern Gastronomic Culture (2001)
Rebecca L. Spang
ЧТ/64.024.3/Т 64
Каталог "Книги" | Книги | Библиотека на ДИКПО
Ресторантьорство
(2010)
Димчо Тодоров Тодоров
ЧЕ/64.024.3/П 76
Каталог "Книги" | Книги | Педагогическа и чуждоезикова библиотека
Немско-български и българско-немски разговорник и речник
Ресторантьорство и гастрономия (2009)
Маргарита Попова; Николай Стефанов
ЦБ I 6710
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Немско-български и българско-немски разговорник и речник
Ресторантьорство и гастрономия (2009)
Маргарита Попова; Николай Стефанов
ЦБ 67192
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Хотелиерство и ресторантьорство
(2005)
Братой Копринаров
ЧеП/64.024.3/Р 53
Каталог "Книги" | Книги | Педагогическа и чуждоезикова библиотека
Ресторантьорство
Българско-английски тематичен минимум; Английско-български лексикален минимум; Разпространени разговорни формули; Изрази в ситуация; Основни граматически понятия (2004)
Владимир Молле
ЦБ II 3676
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Хотели и ресторанти
Места за настаняване и заведения за търговия, хранене и развлечения: Нормат. уредба (2004)
Николай Каменов
ЦБ 62605
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Основы кейтеринга
как организовать выездное обслуживание (2005)
Франсин Халворсен
ЦБ 59428
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Икономика на хотелиерството и ресторантьорството
(2003)
Христо Хаджиниколов

Чети онлайн

ЦБ II 3474
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Български туристически страници Крас 2003
Справочник (2003)
Виолета Иванова
ЦБ II 3450
Каталог "Книги" | Книги | Централна библиотека на ШУ
Изкуството да работим с клиенти
[Уч. помагало за у-щата по туризъм] (1996)
Рой Апс